Hunger Games, på bio just nu!

Tjena, igen! Hunger Games, det är filmen där det är en tävling på liv och död.. 

Den handlar om: En tävling som dom tar ut 2 personer ifrån 12 olika distrikter. Primrose Everdeen (Willow Shields) blir den utvalda men hennes stora syster Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) erbjuder sig frivilligt ist killen blir Peeta Mellark (Josh Hutcherson) blir den utvalda killen. Dom är i distrikt 12 och är med i tävlingen "Hunger Spelen" som är en underhållning för andra människor. Det är bara en som får överleva, vem det blir får ni se. Dom som jobbar där kan göra allt från eld, is, vatten och djur till nästan allt möjligt.

Jag tycker: Att den var jättebra verkligen, jättebra!! Det är en av mina allra favoritfilmer!:D

Går den på bio just nu?: Ja.

Finns den ute på film?: Nej, inte än tror jag.

Finns det böcker om den?: Ja, 3 stycken.


Ja det var väl allt om den filmen nu vet ni iaf ungefär om vad jag kommer skriva, om filmerna! ;) Det kommer inte att komma fler filmer idag/kväll. Hoppas att det här är bra, skriv gärna nått jag kan göra bättre i kommentarerna!:D<3

Kramkram<3<33




Heej!

Det här är min nya blogg om Filmer det kommer mest att vara filmer som jag tycket är bra för jag vet inte vilka filmer ni tycket om ju. Och alla filmer jag skriver om har jag inte sett men jag kommer ju såklart att säga vilka jag har sett och inte har sett! Det här kommer bli kul hoppas jag! Om jag har tid så kommer jag skriva ett inlägg idag nån gång! Om en film som verkligen är ute nu! Och den har jag sett, jag kommer att försöka skriva så mycket jag kan om filmerna även om jag inte har sett den. Kommer nog mest att skriva om filmer som jag har sett för ja annars blir det ju lite svårt, kanske! xD Haha. Och sen behöver jag lite hjälp om hur man lägger till header snälla säg!:D Då blir jag verkligen jätejättejätte-glad!!!!!!!!:'D Och vi får se om jag skriver lite om vad hjag har gjort också men det blir nog bara ibland isf! För idag är det ju söndag och då har jag inte gjort så mycket än för jag sitter i sängen i mitt rum och har försökt hitta vart man lägger till header!-.- Men nu tycker jag att jag har skrivit tillräckligt för nu! Elr förresten jag kommer skriva om gamla filmer också som jag tycker är ganska bra! Kankse haha jag säger ju kanske till allt nej men nästan... Men vi ses väl nästa gång jag skriver vi får hoppas på att det blir snart igen! För i nästa inlägg ska jag försöka skriva jättemycket om en film som jag har sett och tycker är jättebra! Som jag har sett då! :D För jag håller redan på att läsa lite om den i en tidning och sen måste jag ju skriva om den filmen också då har vi 2 filmer som står på tur! Och jag lovar ni kommer att älska dom! Om ni har samma smak som jag då!;) Så det får vi hoppas för annars är det här inget för er, NEEEJ Jag skojar bara nån gång kan det komma din favorit-film vem vet? Svar: Jag!! xD Haha skoja bara men nu vill jag inte skriva mer jag hgra skrivit tillräckligt nu. Tycker jag.

Bye bye!;)<3



RSS 2.0